با زرد آلو مربای خوشمزه ای درست کنید

قیسی در آشپزی ایرانی بسیار کارآمد است و با آن غذاهای بسیاری تهیه میشود مثل آش ترش، قیسی پلو ، مربای قیسی و نیز میوه خشک تهیه کرد. همچنین در فصل هایی که زردآلو در دسترس نیست به راحتی میتوان با زردآلوی خشک مربای زردآلو درست کرد.

 

مواد لازم برای مربای قیسی

  • قیسی : 250 گرم
  • شکر : 1 پیمانه
  • آب لیموی تازه :1 قاشق سوپخوری
  • بادکا (گلوکز) :1/4 پیمانه
  • هل درسته : به تعداد لازم

اشپزی قیسی ,مربای ,خشک ,تهیه ,درست ,پیمانه ,قیسی 250 ,قیسی قیسی ,مربای قیسی ,برای مربای ,250 گرممنبع

دستور پخت مربای گلابی، قیسی و کدوحلوایی

دستور تیه قیمه به سه روش مختلف

طرز تهیه دو نوع غذای خوشمزه

طرز تهیه خورشت فسنجان

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

محصولات کشاورزی موتور کرکره برقی ارز دیجیتال رسانه آموزشی مکتب تی وی مرکز چاپ پوستر دیواری قالب های حرفه ای وبلاگ آرتک اجناس فوق العاده هر روز بیا املاک مأوا ارز دیجیتال